Bruiloft plannen zonder stress?

De bruiloft trends van 2018
Dé bruiloft trends van 2018
18 januari 2019
fout op een bruiloft
Welke dingen gaan vaak fout op een bruiloft?
18 maart 2019

Bruiloft plannen zonder stress?

bruiloft plannen zonder stress

Een bruiloft plannen zonder stress is ideaal

Een bruiloft plannen zonder stress zou heel knap zijn! Als je een bruiloft gaat plannen, dan heb je een grote kans dat dit gepaard gaat met de nodige stress. Op zich is een beetje stress natuurlijk niet erg, je gaat tenslotte trouwen. Het is allemaal reuze spannend als de grote dag in het vooruitzicht ligt! Het ligt er natuurlijk helemaal aan wat je allemaal zou willen op de grote dag. Immers, hoe groter de bruiloft, hoe meer kans je hebt dat je stress ervaart om alles te organiseren en te regelen. Wel kan je ervoor zorgen dat je een aantal dingen op tijd  regelt, zodat je minder stress ervaart.

Accommodatie voor je bruiloft

Allereerst is het handig dat je de datum van de bruiloft vast gaat leggen. Zodra die bekend is, is het wijsheid om zo snel mogelijk de locatie te regelen. Sommige data zijn nou eenmaal al volgeboekt bij een accommodatie. Zodra je dat al vast hebt liggen, dan heb je al een grote zorg minder. Als de accommodatie nog meer uit handen kan nemen, hoe fijn is dat? Zorg dat de accommodatie eventueel de catering regelt, de taart en de aankleding.

Zoek de bruidsjurk op tijd uit

Bij een bruiloft plannen zonder stress, zorg er dan sowieso ook dat je als bruid op tijd je bruidsjurk regelt! Het is sowieso een heel proces om een bruidsjurk uit te zoeken. Al helemaal als je een aantal dagen je bruiloft viert. Zodra je de jurken hebt gevonden, kan het zijn dat er nog een aantal dingen vermaakt moeten worden aan de jurk. Hou er rekening mee dat dit zo’n twee à drie maanden kan duren.

Verstuur de uitnodiging op tijd

Ook niet onbelangrijk is dat je op tijd je uitnodigingen verstuurt. Zo zorg je ervoor dat iedereen die is uitgenodigd ook daadwerkelijk kan komen! Je wilt immers deze mooie dag doorbrengen met familie en vrienden.

Probeer dingen los te laten

Het klinkt zo makkelijk, probeer dingen los te laten. Maar het is wel het beste remedie tegen stress voor je bruiloft! Je kan nou eenmaal niet alles onder controle hebben. Hoe graag je dat ook zou willen. Probeer dingen los te laten als je hier verder ook geen invloed op kan hebben. Het is vooral ook belangrijk dat je geniet van de aantocht naar de grote dag! Neem momenten voor jezelf om te genieten en relativeer op de momenten dat je veel stress ervaart. Vertrouw op jezelf en op de ander. Het kom allemaal goed!