De 3 mooiste trouwjurken

Kleurtrends trouwseizoen
De kleurtrends voor dit trouwseizoen
18 mei 2019
Marokkaanse tradities op een bruiloft
5 typisch Marokkaanse tradities op een bruiloft
18 juli 2019

De 3 mooiste trouwjurken

galajurk

Mooiste trouwjurken

Wat vinden vrouwen het leukst aan trouwen? Natuurlijk staat op nummer één, trouwen met de man van je dromen. Wat op nummer twee staat is bij vele de mooiste trouwjurken die ze mogen uitzoeken! Als meisje droomde je er misschien al van, een mooie prinsessenjurk met veel glitters. Je zag al helemaal voor je hoe je eruit zou komen te zien. En dan heel wat jaren later is het moment daar! Ga je binnenkort trouwen en wil je wat inspiratie opdoen? Of ben je dol op jurken en wil je je alvast een beetje voorbereiden… Welke reden het ook is, wij hebben de drie mooiste jurken op een rijtje gezet.

Mooiste trouwjurken voor jou

Smaken verschillen natuurlijk, maar we hebben geprobeerd om de mooiste trouwjurken op een rijtje te krijgen voor jou! Zoals de trouwjurk hieronder. Deze jurk is prachtig van kleur en afgezet met mooie steentjes. Hiermee steel je zeker de show op je eigen bruiloft! En dat is niet geheel onbelangrijk.

 

Nummer twee van de mooiste trouwjurken

Wat dacht je van onderstaande jurk? Hou je van zachtroze? Dan kan dit weleens een geschikte jurk voor je zijn! De jurk is afgezet met kant en stras steentjes. De stof valt wat soepeler dan de eerste optie en je hebt gelijk ook wat meer stof. Deze jurk is iets ingetogener dan de eerste. Door de verschillende stoffen door elkaar geeft de jurk een luxe uitstraling.

Trouwjurk of galajurk?

Onderstaande jurk zit er eigenlijk een beetje tussenin. Is het een galajurk of toch meer een trouwjurk? Aan jou de keuze! Deze Takchita jurk heeft vele lagen stof en een kleurcombinatie van lichtgeel en wit. Hierdoor oogt de stof licht en krijg je een frisse uitstraling! Wist je dat deze jurk gewoon bij Nissa fashion te verkijgen is? Mocht je interesse hebben, dan is het zeker een idee om er een keertje langs te gaan.

galajurk

Geen ‘echte’ trouwjurk?

Is een ‘echte’ trouwjurk niet jouw ding? Dan is dat geen probleem! Je kunt ook in een prachtige galajurk op het trouwfeest staan. Hou je van de kleur groen? Dan is onderstaande jurk misschien wel iets in jouw straatje. Deze jurk is wat specialer omdat de jurk vrij kort is, maar er wel een voile laag overheen zit, waardoor je wat meer kunt bedekken. De afzet van goud op de jurk komt terug op de ‘sluier’ van de jurk, hierdoor is het een mooi geheel. Mocht je naar zoiets op zoek zijn, weet dan dat ze bij Nissa fashion een groot assortiment hebben met dergelijke jurken.

galajurk