De kleurtrends voor dit trouwseizoen

To do list
De to do list als je gaat trouwen
18 april 2019
galajurk
De 3 mooiste trouwjurken
18 juni 2019

De kleurtrends voor dit trouwseizoen

Kleurtrends trouwseizoen

Kleurtrends trouwseizoen

De kleurtrends trouwseizoen zijn elke keer weer anders. Als je op zoek bent naar wat de kleurtrends voor het aankomende trouwseizoen zijn, dan ben je op het juiste adres! Er zijn altijd een aantal standaard kleuren die je terug ziet komen op een bruiloft. Zo zie je vaak dezelfde kleur bloemen of je ziet dezelfde kleur voor de tafelschikking terugkomen. En dat is helemaal niet erg natuurlijk! Maar er zijn ook zeker een aantal kleurtrends trouwseizoen die helemaal van nu zijn en die veel bruiden maar al te graag opvolgen.

De kleurtrends trouwseizoen

Laten we eerst beginnen met wat nu een van de kleuren is op het gebied van trends op je bruiloft. Voor aankomende seizoen is dat de kleur koraal. Dit is wel echt even een andere toon dan roze of zalmroze. Het is een wat hardere kleur en zit een beetje tussen roze, oranje en rood in. Ga voor koraalrode bloemstukjes of vlaggetjes in deze kleur om op te hangen. Je kan er ook voor kiezen om deze tint terug te laten komen in je make-up. Zorg bijvoorbeeld voor koraalrode lippenstift. De oogschaduw in koraalrood wordt misschien een beetje te veel van het goede.. Maar een lippenstift kan net subtiel zijn!

De bruidsjurk

De kleurtrends trouwseizoen rondom bruidsjurken is vaak wat lastiger te zeggen. Voor velen zal dit wit of champagne kleur zijn. En voor anderen is een andere kleur ook helemaal naar wens. Op dit gebied zie je niet veel verschil als met de afgelopen jaren. Je ziet groentinten, blauwtinten en lichtroze tinten. Zie jij jezelf al trouwen in een van deze kleur bruidsjurken?

De aankleding van je bruiloft

We hadden het al even over koraalrood als kleur bij je aankleding. En dat is dus een van de kleurtrends trouwseizoen. Een andere kleur die steeds in trend blijft is roze gecombineerd met wit of rood. Door het wit zetten deze vrij heftige kleuren zich af en valt het extra op! Wat je ook kan doen, is voor elke dag van de bruiloft een ander kleurthema kiezen. Dat is misschien voor jou wel de ideale middenweg.

Uiteindelijk gaat het er natuurlijk helemaal om wat je zelf mooi vindt. Misschien heb je wel een lievelingskleur en wil je dat graag doorvoeren in alles van je bruiloft. En mocht je lievelingskleur dan net passen bij het koraal van dit trouwseizoen, dan is dat alleen maar mooi meegenomen natuurlijk! Bij Nissa fashion kunnen we je adviseren en verder helpen bij het vinden van de juiste trouwjurk.