De mooiste accessoires voor jouw bruiloft

Marokkaanse tradities op een bruiloft
5 typisch Marokkaanse tradities op een bruiloft
18 juli 2019
tips voor trouwen
Trouwen binnenkort? 5 tips van een expert
30 augustus 2019

De mooiste accessoires voor jouw bruiloft

Mooiste accessoires voor jouw bruiloft

Als je bruiloft eraan komt, dan is het noodzaak om alvast naar de mooiste accessoires voor jouw bruiloft te gaan kijken! En dan hebben we het over accessoires voor jezelf als bruid, maar ook zeker de accessoires die je kunt gebruiken om de ruimte van jullie trouwerij mee te decoreren. De opties zijn eindeloos en je zult misschien al even gekeken hebben.. Je ziet misschien wel door de bomen het bos niet meer! Wij hebben een aantal inspirerende accessoires op een rijtje gezet hieronder. Zo kun je kijken wat je mooi zou vinden voor je eigen bruiloft. Het kan gaan van wat simpeler tot helemaal over de top. Zo kun jij precies beslissen wat je wil!

Roze en wit zijn de winnaar

Wil je een supermooie ruimte hebben waar jullie een feest geven? Dan is het zeker een goed idee om zoiets te doen als hieronder in de afbeelding staat. Maak gebruik van grote, witte tafels die rijkelijk versierd zijn met allerlei mooiste accessoires. Zorg dat de bloemstukken prominent op de tafel staan voor dat echte wauw-effect!

mooiste accessoires voor jouw bruiloft

 

Henna, juist veel of weinig?

De Henna dag is natuurlijk een hele belangrijke dag. Heb je al nagedacht over hoeveel henna je op je handen zou willen hebben? Zo zal de één de hele handen onder de henna willen hebben en de ander juist wat minder. Hieronder kun je zien hoe het eruit ziet als je wat minder henna op je handen doet.

mooiste accessoires voor jouw bruiloft

Een bruiloft als een sprookje

Wil je een bruiloft als in een sprookje? Dan kun je heel veel doen met licht! Kleine lichtjes welteverstaan! Dit geeft gelijk een dromerig effect aan de ruimte van jullie feest. Door bijvoorbeeld het gehele plafond te bedekken met lichtjes, creëer je een romantisch effect. Maar je kunt ook de lichtjes bijvoorbeeld op één muur in de ruimte plaatsen voor een wauw-effect.

mooiste accessoires voor jouw bruiloft

Of zorg voor lichtjes op de vloer. Dat kunnen ook een van de mooiste accessoires voor jouw bruiloft zijn!

mooiste accessoires voor jouw bruiloft

Sieraden voor wat meer bling

Natuurlijk zorgen sieraden op het lichaam ook voor wat bling tijdens de bruiloft. Zo zijn er ontzettend veel mogelijkheden als het aankomst op sieraden. Neem bijvoorbeeld een mooie armband met steentjes erin. En een haarspeld die dezelfde stijl heeft als de armband! Mocht je op zoek zijn naar zulke sieraden, dan kun je zeker een kijkje nemen bij Nissa Fashion! Hier kun je ook terecht voor je jurken of andere accessoires. Neem alvast een kijkje of kom langs.

mooiste accessoires voor jouw bruiloft

mooiste accessoires voor jouw bruiloft