Dubai Jurken Utrecht

Prachtige Dubai Jurken Utrecht

Marokkaanse, Indische en Dubai Jurken Utrecht uit onze unieke collectie

Nissa Fashion beschikt over een unieke collectie van prachtige gelegenheidskleding voor vrouwen. Of u nu geïnteresseerd bent in Marokkaanse, Indische of Dubai Jurken, Nissa Fashion presenteert een rijke collectie traditionele en moderne Jurken van iedere cultuur. Komt u bij Nissa Fashion Dubai Jurken Utrecht kopen, dan heeft u meer dan alleen een schitterende jurk.

De Dubai jurken

Dubai jurken UtrechtDe Dubai Jurken zijn van uiterst hoogwaardige Kwaliteit. Voor de iedere traditionele en moderne jurk wordt alleen de beste stof geselecteerd. Ook worden de Dubai Jurken Utrecht handmatig in elkaar gezet en bewerkt met unieke patronen. De gehele collectie Dubai Jurken Utrecht, De collecties Marokkaanse gelegenheidskleding en onze andere schitterende collecties kunt u nu ook bekijken op onze website. Op onze Facebook pagina vindt u de allerlaatst binnengekomen juweeltjes. Hierop zetten wij de kroonstukken van iedere collectie die wij op dat moment in de Boutique hebben. De collecties in de Boutique wisselen om de zes tot acht weken. Hierdoor blijven de Dubai Jurken Utrecht, Marokkaanse jurken en accessoires volgens de allerlaatste mode. Ook is de kans hierdoor heel erg klein dat jij en iemand anders op een feest verschijnen in een (bijna) gelijke outfit. Je zult dus echt uniek zijn met Dubai Jurken Utrecht en de show kunnen stelen.
Collectie Facebook

De Boutique

De Boutique beschikt over uitsluitend vrouwelijk personeel. Dat betekent dat je rustig kunt passen en om scherp en kundig advies kunt vragen. Dat is wel zo fijn, want niets is zo oncomfortabel als onzekerheid tijdens het passen en uitkiezen van de ideale outfit.

De Boutique van Nissa Fashion is gelegen aan de Kanaalstraat in het centrum van Utrecht. Dit is op loopafstand van het Centraal Station en maakt deel uit van een fijne winkelstraat. Alhoewel Nissa Fashion op Zondag gesloten is, is zij maandag wel open van 12.00 tot 18.00 en de rest van de week van 9.00 tot 18.00. Kom dus gerust eens langs. Bellen of een e-mail sturen voordat je de Boutique bezoekt, kan natuurlijk ook. Onze contactgegevens zijn te vinden op de website.