Dubai Jurken van Nissa Fashion

Dubai Jurken van Nissa Fashion

Prachtige Dubai Jurken en andere Galakleding voor dames

Nissa Fashion bestaat pas sinds 2007, maar heeft in deze korte tijd al landelijke naamsbekendheid op weten te bouwen. Met wisselende collecties van zowel Dubai Jurken, als Marokkaanse, Indische en westerse Galajurken van zeer goede kwaliteit, zijn wij een van de meest gewilde kleding zaken voor speciale gelegenheden. Daarnaast verkopen we ook accessoires, schoenen en hoofddoeken.

Dubai Jurken

Onze collectie aan Dubai Jurken is van zeer hoogwaardige kwaliteit. De collectie wisselt iedere zes tot acht weken en is van orginele afkomst. Alleen de beste Arabische stoffen worden geselecteerd en de jurken worden direct geïmporteerd vanaf de plek waar ze geproduceerd worden.
De Dubai jurken zijn daardoor te verkrijgen voor een zeer betaalbare prijs. Dubai jurkenDaarnaast kunt u bij Nissa Fashion op uw gemak de Jurken passen. In de winkel in Utrecht werken namelijk alleen vrouwen. Zo is de winkel voor dames en door dames en bent u altijd verzekerd van comfortabel Dubai Jurken passen, professioneel advies en de juiste aankoop.

Dubai Jurken zijn altijd te verkrijgen in vele verschillende kleuren en met verschillende motieven die zowel  subtiel als dominant kunnen zijn. Voor iedere vrouw is er wel een jurk te vinden en wij willen u daar graag bij helpen.

Indien u liever een andere traditionele jurk wilt voor een speciale gelegenheid, dan hebben wij ook Indische sari’s en wersterse galajurken in de aanbieden. Ook kunt u bij ons terecht voor een uitgebreide collectie aan traditionele Marokkaanse jurken, waaronder takchita’s, kaftans, jabador en jeleba.

U kunt altijd langskomen in onze Boutique in de Kanaalstraat in Utrecht. Deze is zes dagen in de week geopend tot 18:00 uur. Wilt u contact met ons opnemen, dan kan dat digitaal via het contactformulier op de website. Ook zijn wij telefonisch te bereiken op het telefoonnummer: 030-2920507. Wij hopen u altijd tot uw tevredenheid tot dienst te kunnen zijn.