Welke dingen gaan vaak fout op een bruiloft?

bruiloft plannen zonder stress
Bruiloft plannen zonder stress?
15 februari 2019
To do list
De to do list als je gaat trouwen
18 april 2019

Welke dingen gaan vaak fout op een bruiloft?

fout op een bruiloft

Fout op een bruiloft

Dingen gaan vaak fout op een bruiloft.. Dat wilde je eigenlijk niet horen hè? Tuurlijk zou je willen dat alles perfect loopt op jouw dag, maar je moet er rekening mee houden dat er af en toe iets fout kan gaan op je bruiloft! Dit is de dag dat je complete planning samen moet komen. Je jurk, de taart, de accommodatie, je familie en vrienden. Het is zo ontzettend veel dat er af en toe iets mis kan gaan. Welke dingen gaan vaak fout op een bruiloft?

Mis met de jurk

Op de grote dag wil je er natuurlijk perfect uitzien. Je hebt een trouwjurk gekozen en alles lijkt geregeld. Toch kan het dan nog last minute mis gaan met de jurk. Het kan bijvoorbeeld voor komen dat de jurk wat aanpassingen nodig had en deze niet op tijd klaar is voor je grote dag. Dat is natuurlijk een ramp! Zorg ervoor dat je de jurk heel ruim van tevoren besteld en laat aanpassen. Je jurk kan ook vies worden op de dag zelf. Stel er komt eten op of een andere vlek. Probeer rustig te blijven en de vlek eventueel te verdunnen met water.

Mis met de taart

De taart is een moment die jullie samen hebben na het ja-woord. En je publiek staat natuurlijk te watertanden om een stukje te krijgen. Soms komt het voor dat de taart er niet helemaal uitziet zoals je had gewild. Bijvoorbeeld dat de kleur net even anders is of dat de details op de taart niet kloppen. Denk eraan dat echt niemand dit doorheeft! Alleen jij weet hoe ie er uit had moeten zien. Zolang ie goed smaakt en iedereen een stukje kan krijgen, zal je niet snel mensen horen klagen.

Mis met het weer

Het weer is altijd zo’n onderwerp bij het plannen van de bruiloft. Je wil natuurlijk dat het weer perfect is. Echter kan dat nog wel eens anders lopen in Nederland, zoals we allemaal weten. Je kan er dus voor kiezen om te trouwen in een warmer oord! Als je het met het Nederlandse weer moet doen, hou daar dan rekening mee in de planning van de dag. Trouw je in het voorjaar of meer richting het najaar? Dan kan het zijn dat er op jouw dag een buitje valt. Zorg voor bescherming van je gasten als je buiten een ceremonie hebt. En zorg voor dekentjes als de temperatuur wat lager kan zijn. Als je deze voorzorgsmaatregelen neemt, zal je zien dat je wat meer gerustgesteld bent. Laat je niet afleiden door het weer. Het draait die dag om de liefde!