Let op deze dingen voor je trouwoutfit

tips voor trouwen
Trouwen binnenkort? 5 tips van een expert
30 augustus 2019
Trouwseizoen: wat zijn populaire trouwdata?
18 oktober 2019

Let op deze dingen voor je trouwoutfit

Trouwoutfit

Duurt het niet lang meer tot de grote dag is aangebroken? Dan is het altijd een goed idee om je trouwoutfit van top tot teen te regelen. Want misschien klinkt het wat makkelijk, een aantal trouwjurken voor je trouwdagen, maar er komt vaak veel meer bij kijken. Wij hebben een aantal dingen opgeschreven waarop je moet letten bij je trouwoutfit.

De trouwjurk(ken)

Als je gaat kijken naar een trouwjurk of meerdere trouwjurken, dan is het belangrijkst dat de jurken goed zitten en dat je ze mooi vindt. Echter is het ook belangrijk om te bedenken of de jurken warm genoeg zullen zijn. In welk seizoen ga je trouwen? En is het overdekt op de trouwlocatie? Het is belangrijk dat je trouwjurk je warm houdt op de grote dag!

Schoenen, hoog of laag?

De schoenen maken een trouwoutfit helemaal af. Denk er wel even over na wat voor een soort schoenen je gaat dragen! Ben je zowat de hele dag aan het lopen en ben je niet gewend om op hakken te lopen? Zorg dan dat je comfortabele schoenen hebt, die natuurlijk wel fancy genoeg zijn om onder je trouwjurk te dragen. Of kies ervoor om verschillende schoenen te dragen tijdens de trouwdagen. Dus hoge hakken overdag en ‘s avonds schoenen met een lagere hak.

Sieraden voor je trouwoutfit

Waarschijnlijk ga je sieraden dragen op de grote dag. Dan is het goed om deze wel te passen als je ook de jurk aanhebt. En zorg er ook vooral voor dat de sieraden allemaal goed bij elkaar passen! Zo blijft het een mooi geheel.

Het haar bij je trouwoutfit

Zorg dat je ook het kapsel al een aantal keer van tevoren hebt geprobeerd. Door een aantal keer een haar sessie te doen, weet je precies hoe je het wilt hebben. En haal na deze sessies niet gelijk je haar weer los! Laat het voor de rest van de dag zitten om te kijken wat je haar doet. Blijft het mooi zitten of zakt het na een uur alweer in? Mocht het na een uur alweer inzakken, betekent het in ieder geval dat je meer haarlak moet gebruiken!

Als je op zoek bent naar een mooie jurk, dan ben je bij Nissa fashion aan het juiste adres. Ze hebben prachtige avondjurken en galajurken in het assortiment. Van sjieke avondjurken tot kaftans. De collectie wisselt elke 6-8 weken, dus de kans is groot dat je jouw favoriete jurk tegen gaat komen!