Wat mag niet ontbreken tijdens je bruiloft

wedding
Weinig budget, toch een mooie bruiloft
12 juni 2017
Marrokkaanse bruiloft
Dresscode Marrokaanse bruiloft
17 oktober 2017

Wat mag niet ontbreken tijdens je bruiloft

bruiloft

De bruiloft

De bruiloft is een prachtige gelegenheid, en hoewel bruiloften er in films meestal over the top uitzien en uitgerust zijn met de meest luxueuze accessoires, kan de essentie van wat er op die speciale dag aanwezig moet zijn teruggebracht worden tot een aantal zaken. De volgende tips geven je een idee van wat tijdens je bruiloft écht niet mag ontbreken om er een onvergetelijk feest van te maken!

1. Kleur, kleur en nog eens kleurbruiloft

Zolang je met de kleuren sfeer en eenheid kunt creëren, maakt het eigenlijk niet uit welke kleur je kiest. Je kunt ze op de verschillende delen van de dag laten terugkomen om herkenbaarheid te creëren voor de gasten, en ook voor de dresscode kan een bepaald kleur gekozen worden.

2. Decoratie is een must-have

Hoewel het vanzelfsprekend klinkt, is decoratie een onmisbaar element bij de bruiloft. Het zorgt niet enkel voor het zetten van de juiste sfeer, maar maakt ook de bruiloftsfoto’s des te mooier! Afhankelijk van de grootte van de locatie kan je kiezen voor ofwel kleine, onopvallende decoratie, of grotere stukken decoratie die wat meer de aandacht trekken.

3. Aankomen en weggaan in stijl

Net zoals in de films vaak overdreven wordt met bruiloften, kan je ook in het echte leven zorgen voor een (gezonde) dosis decadentie. Zo is een oude Mustang in bijpassende kleur de ideale manier om stijlvol op het feest toe te komen én weer weg te gaan. Een dergelijke auto huren voegt ongelooflijk veel meerwaarde toe aan het feest, en het hoeft niet eens altijd zo duur te zijn.

4. Geweldige foto’s

De foto’s zijn herinneringen aan de mooiste dag van je leven, dus waarom hierop bezuinigen? Ga voor een professionele fotograaf die precies de stijl heeft waar je naar op zoek bent, en je zal nog lang kunnen genieten van prachtige foto’s van die speciale dag.