Dresscode Marrokaanse bruiloft

bruiloft
Wat mag niet ontbreken tijdens je bruiloft
31 juli 2017
een weddingplanner
Een weddingplanner: goed idee of niet?
17 december 2017

Dresscode Marrokaanse bruiloft

Marrokkaanse bruiloft

Marokkaanse bruiloftBinnenkort een Marokkaanse bruiloft? Nissa Fashion heeft voor u de juiste outfits!

Heeft u binnenkort een Marokkaanse bruiloft? Dat is natuurlijk geweldig nieuws! U wilt dit op zijn best vieren. Vaak geldt er een dresscode Marrokaanse bruiloft. Er zijn voorschriften, bepaald soort jurken en kapsels. Onze damesboutique is compleet op de hoogte van de dresscode Marrokaanse bruiloft. Nissa Fashion bestaat sinds 2007 en is gevestigd in Utrecht. De fashionboutique heeft in een zeer korte tijd een goede naam weten op te bouwen door de vele tevreden klanten die wij hebben kunnen helpen. De klanten komen uit geheel Nederland naar onze boutique in Utrecht.

Prachtige moderne mode voor een betaalbare prijs

Nissa Fashion heeft een zeer uitgebreid aanbod aan jurken voor speciale gelegenheden als Marrokaanse bruiloften. U vindt in onze collectie een mix van Marrokaanse, Indische en westerse jurken. Hierbij kunt u denken aan een kaftan, takchita, jabador of jellaba. Wij hebben zeer snel wisselende collecties. Iedere zes tot acht weken is er een nieuwe collectie. Zo heeft u altijd een nieuwe keus! Daarnaast is onze winkel voor en door dames. U kunt op uw gemak kleding passen in de winkel, terwijl u geholpen wordt door onze vrouwelijke medewerksters. Daarbij geldt dat wij betaalbare prijzen hanteren. Wij leveren graag goede kwaliteit voor een mooie prijs!

Accessoires maken uw bruiloftsoutfit af!

Naast de jurk wilt u er natuurlijk compleet verzorgd uitzien. In onze fashion boutique zijn ook accessoires verkrijgbaar die uw outfit helemaal afmaken. U kunt hierbij denken aan schoenen, sieraden of tasjes. Wij hebben ook prachtige sjaals en hoofddoeken in het assortiment.

Meer informatie? Neem nu contact met ons op.

Wilt u graag meer informatie over ons aanbod in de winkel? Of wilt u graag op bezoek komen in onze winkel? Kom dan nu gelijk langs om ons aanbod te bekijken. Onze hulpvaardige medewerksters helpen u graag bij het uitkiezen van de juiste outfit voor uw Marrokaanse bruiloft. Wij hopen u graag in Nissa Fashion te verwelkomen!