Marokkaanse jurken te koop

Marokkaanse jurken te koop

Ben je op zoek naar een traditionele Marokkaanse jurk, zoals een Kaftan, Takchita of Jellaba? Bij Nissa Fashion ben je aan het juiste adres! Wij hebben allerlei schitterende Marokkaanse jurken te koop, zodat je bij iedere feestelijke gelegenheid kunt stralen als een exotische schone.

Marokkaanse jurken te koop of complete outfit

Naast Marokkaanse jurken te koop bieden wij ook een ruim assortiment aan sieraden, schoenen, tassen, sjaals en hoofddoeken. Met deze accessoires Marokkaanse jurken te koopmaak je je outfit helemaal af. Ook hebben wij een ruime keuze aan andere elegante feestjurken, van sexy Dubai jurken tot iets meer zedige Takshita jurken. Of kies je liever voor een van onze andere exotische gewaden, zoals Indiase sari’s en westerse galajurken? Waar je voorkeur ook naar uitgaat, Nissa Fashion biedt iedere vrouw de mogelijkheid om voor een goede prijs goed voor de dag te komen op een feest.

Waar voor je geld

Onze Marokkaanse jurken te koop zijn van de hoogste kwaliteit. Ook zijn ze aantrekkelijk geprijsd. Zowel jonge als oude dames uit heel Nederland komen bij ons winkelen. Onze klanten zijn erg tevreden over onze goede service en het moderne aanbod. Wij hebben iedere 6-8 weken een nieuwe collectie, zodat we onze klanten steed weer wat nieuws te bieden hebben.

Dames voor dames

Nissa Fashion heeft alleen vrouwelijk personeel. Onze vriendelijke verkoopsters zijn zeer ervaren en deskundig. Je kunt dus op je gemak alles passen in de winkel, want we hebben alle tijd voor je. We geven graag advies en denken mee hoe we je er nog mooier uit kunnen laten zien. We rusten niet totdat je helemaal tevreden bent over je outfit.

Welkom bij Nissa Fashion

Kortom, ben je op zoek naar een mooie jurk voor een bijzonder feest? Wij hebben voor iedere gelegenheid prachtige Marokkaanse jurken te koop! Kom gerust eens langs in onze Boutique. Wij zijn gevestigd in de gezellige wijk Lombok in Utrecht, centraal gelegen op loopafstand van station Utrecht CS.