Onze favoriete trouwlocaties in Nederland

scheur
Een scheur in je huurjurk, wat nu?
18 mei 2020
hygiënisch
Een jurk huren, is dat wel hygiënisch?
18 juli 2020

Onze favoriete trouwlocaties in Nederland

trouwlocatie

In onze jarenlange ervaring hebben we heel wat aanstaande bruiden gesproken over hun bruiloft. Er zijn in die tijd dus ook ontzettend veel trouwlocaties de revue gepasseerd. Als je een bruiloft gaan plannen begin je meestal met het boeken van een locatie. In deze blog delen we daarom een paar van onze favoriete trouwlocaties in Nederland.

De Arendshoeve – Aalsmeerderbrug

De Arendshoeve is een ontzettend mooi groene én grote trouwlocatie vlakbij Amsterdam. Je kunt hier tot wel 1.000 gasten ontvangen. Midden tussen de planten is deze industriële locatie vergelijkbaar met een hippe kas. De locatie kan helemaal naar jullie smaak aangepast worden. Tot slot kun je zelf kiezen voor een cateraar, je kunt je gasten dus serveren wat jij wilt.

The Crown – Rotterdam

The Crown is een bijzondere luxe locatie in Rotterdam. De marmeren vloer, spiegelwanden en kroonluchters zorgen ervoor dat dit een unieke plek is met moderne architectuur. De locatie is van alle gemakken voorzien, inclusief comfortabele bruidskamer waar jullie je kunnen terugtrekken, speelruimte voor kinderen en gebedsruimte. Gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel, er is dan ook van alles mogelijk om van jouw bruiloft de mooiste dag van je leven te maken.

Landgoed Mariënwaerdt – Beesd

Wil je jouw bruiloft op een klassieke manier op een bijzondere locatie vieren? Dan is landgoed Mariënwaerdt misschien wel de perfecte trouwlocatie voor jullie. Bij mooi weer is er volop mogelijkheid om buiten te kunnen trouwen, eten en feestvieren. Je kunt hier dan ook de hele dag doorbrengen: van ceremonie en diner tot receptie en feest. Alle seizoenen brengen weer iets moois, maar de bloesemperiode is hier het allermooist.

Kasteel De Schaffelaar – Barneveld

Kasteel De Schaffelaar is de perfecte plek als je een klassieke koninklijke trouwlocatie zoekt. De grote kroonluchters, stijlvolle haarden en klassieke plafonds zorgen er ook voor dat het een mooie achtergrond is voor jouw trouwfoto’s. De locatie kan de hele trouwdag verzorgen, alle organisatiestress kan je daarom uit handen genomen worden. Het kasteel is geschikt voor groepen van 25 tot 450 gasten. Dus heb je je altijd al eens een dag een echte prinses willen voelen? Dan is het kasteel echt iets voor jou!

Heb je een keuze gemaakt voor een mooie trouwlocatie? Breng ons dan ook een bezoekje. We helpen je graag bij het vinden van de mooiste jurk voor jouw grote dag. Dan kan de mooiste dag van jouw leven echt niet meer stuk.