Takchita kopen

Takchita kopen

takchita kopen

Waarom een takchita kopen? De takchita is een ideale jurk voor een traditionele Marokkaanse bruiloft of vrijgezellenfeest. Voor elke vrouw wat wils. Bij ons kun je een takchita kopen, of terwijl Marokkaanse jurken kopen, die geheel naar jouw smaak is. Houd je van simpel en traditioneel? Of ben je juist van plan om uit te pakken met glitters, strass-steentjes, bling-bling en exclusieve stoffen? Wij hebben precies de jurk waar jij naar op zoek bent. Daarnaast kun je bij ons terecht om je takchita aan te passen naar jouw wens. Wij maken gebruik van de beste kwaliteit stoffen en al onze takchita’s zijn met zorg gemaakt door een toegewijd team. Met veel liefde helpen we je graag om je ideale jurk te vinden.

Ben jij ook zo gek op de takchita? We hebben in onze winkel een ruim assortiment aan Marokkaanse takchita’s. Kom eens langs bij onze winkel aan de Kanaalstraat. Ook wanneer je liever kiest voor een andere stijl, hebben wij voor elke gelegenheid een passende jurk. Heb jij een feestje, dan helpen we je graag bij het zoeken van de juiste jurk. Laat je inspireren! Een takchita kopen is de keus van velen, maar in onze collectie vind je ook andere jurken. Indische Sari’s, handgemaakte jurken uit Dubai en Westerse Galajurken zijn natuurlijk ook schitterend. Veel Marokkaanse sterren en hoogheden zijn op internationale evenementen gespot in een feestelijke en fraaie takchita. Zo verscheen Lalla Salma op de bruiloft van de Britse prins Charles in een mosgroene takchita. Ze werd uitgeroepen tot een van de best geklede vrouwen op het feest!

Ben je van plan een takchita kopen? Dan kun je bij ons altijd even passen in onze fraaie paskamers. Onze winkel is vrouw-vriendelijk ingericht en biedt jou de privacy om in alle rust de jurk van jouw dromen te vinden. Kom vrijblijvend langs voor een gesprek en laat je adviseren door een gespecialiseerd team. Je kunt ons doordeweeks en in het weekend vinden in onze winkel in Utrecht.