Trouwen binnenkort? 5 tips van een expert

De mooiste accessoires voor jouw bruiloft
18 augustus 2019
Let op deze dingen voor je trouwoutfit
18 september 2019

Trouwen binnenkort? 5 tips van een expert

tips voor trouwen

Tips voor trouwen

Ga je binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Het zal vast een (of meerdere) van de mooiste dagen van je leven zijn. Hopelijk heb je nog wat tijd om alles te regelen voor de bruiloft, want er komt ontzettend veel bij kijken! Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt, maar ondanks dat is het altijd meer werk dan je denkt. Wij hebben 5 tips voor trouwen op een rijtje gezet. Het zijn voornamelijk tips waarmee je niet vroeg genoeg kunt beginnen! Lees je mee?

1. De trouwkaarten

Heel leuk dat jullie hebben besloten om te gaan trouwen, maar nu is het noodzaak om zo snel mogelijk de trouwkaarten de deur uit te krijgen. Zo kan iedereen die specifieke datum al in de agenda zetten. Het is zonde om hier te lang mee te wachten. Heb je al een beetje in je hoofd wat je zou willen? Kijk anders online voor inspiratie.

2. De locatie

Ook met de locatie moet je niet te lang wachten, dat is ook een van onze tips voor trouwen. Zorg dat je een aantal locaties bezichtigt om een idee te krijgen van wat de mogelijkheden zijn. Vier je je bruiloft in meerdere dagen? Dan is het misschien wel dubbel zoveel werk om mooie locaties uit te zoeken die aan al je wensen voor die dagen voldoet!

3. Plan voor versiering

Vaak weten vrouwen al snel welke versiering ze willen voor de bruiloft. Vaak kies je ook voor een kleurthema. Zorg dat je een plan maakt van waar welke versiering allemaal komt te hangen op de locatie. Door dit uit te tekenen krijg je een goed beeld en zie je gelijk hoeveel je van elke versiering moet hebben. Maak je eigen sfeer op de bruiloft!

4. De jurken

Ook hier kun je niet vroeg genoeg mee beginnen: de jurken voor de bruiloftsdagen! Zorg dat je voldoende jurken past om zeker te weten welke voor jou gemaakt is. Het is ook erg handig om dit ruim van tevoren te doen, want de kans is groot dat de jurk nog moet worden aangepast. Zo heeft de naaister voldoende tijd om de jurk helemaal naar jouw wens aan te passen.

5. Eten, eten en nog eens eten

Wat is er nog meer belangrijk om op tijd te regelen? Het eten natuurlijk! Zorg dat je goed voor je ziet welk eten je zou willen. Zoals van welke keuken en hoeveel gangen. En hoeveel hapjes wil je eigenlijk serveren? Ook hierbij is het wijsheid om dit goed voor ogen te zien en vooral ook door bij verschillende cateraars aan te kloppen om hun aanbod te zien. Je zult snel genoeg zien dat je een match ziet tussen jou en een cateringbedrijf!