Trouwen, je doet het maar één keer

trouwtradities
De drie mooiste trouwtradities
26 november 2019
kleurthema
Een kleurthema voor de grote dag, wel of niet doen?
18 januari 2020

Trouwen, je doet het maar één keer

bruiloft

Gefeliciteerd, je gaat trouwen! Misschien heb je altijd al gedroomd van je eigen bruiloft, misschien ook niet. In ieder geval wil je dat het de mooiste dag van je leven wordt. Een dag om nooit meer te vergeten. Als je over twintig jaar terug wilt kijken op een prachtige dag zijn deze tips belangrijk om te onthouden.

Begin op tijd met je jacht naar de jurk

De bruidsjurk is een belangrijk aspect van de bruiloft. Je wilt dat de jurk uniek is en helemaal bij jou past. De jurk moet passen bij jou en je figuur. Je moet je er kortom een prinses in voelen. Dat zijn behoorlijk wat eisen voor een jurk. Daarom is het belangrijk om op tijd te beginnen met zoeken naar de juiste jurk. Maak een afspraak om te passen en kom binnen met een open blik. Het is fijn om van tevoren enigszins te weten wat je wel en niet leuk vindt, maar wees ook bereid om je ideeën bij te stellen. Laat je vooral ook verrassen tijdens het proces.

De day after

We hoeven je niet te vertellen dat een goede voorbereiding belangrijk is bij het organiseren van je bruiloft. Maar heb je ook bedacht wat je na je bruiloft gaat doen? Kun je in de buurt van de trouwlocatie blijven slapen, of moet je nog een poos naar huis reizen? Ga je direct op huwelijksreis, of zijn jullie eerst nog een paar dagen thuis? Veel mensen ervaren na hun bruiloft een gevoel van leegte. Voorafgaand aan de bruiloft is er veel voorpret en leeft iedereen met je mee, maar na die dag is er ineens niets meer. Zorg daarom dat je wat gezellige dingen hebt gepland na je bruiloft. Ga een dagje op stap met je nieuwe echtgenoot of plan iets leuks met vriendinnen.

Onthoud waar het om gaat

Misschien heb jij je zinnen gezet op een bruiloft in het buitenland, terwijl je aanstaande liever in Nederland trouwt. Tijdens de voorbereidingen van een huwelijk kunnen de spanningen soms hoog oplopen. Je wilt beiden dat het een bijzondere dag wordt, dus de druk ligt hoog. Probeer niet te vergeten waar deze dag uiteindelijk om draait: jullie liefde. Doe daarom regelmatig water bij de wijn, wees enthousiast over de dingen die voor de ander belangrijk zijn en geniet van de voorpret samen.

Wil je een afspraak maken voor het passen van jurken? Neem dan contact met ons op.