Trouwtrends voor 2020

bizarre bruiloften
Bizarre bruiloften, voor wie het niet gek genoeg kan
18 februari 2020
huurjurk
Tips voor omgaan met een huurjurk
18 april 2020

Trouwtrends voor 2020

trouwtrends

Ga jij dit jaar nog trouwen? Gefeliciteerd! Misschien ben je al helemaal thuis in de wereld van bruiloften, of misschien ben je nog hard op zoek naar inspiratie. Trouwen is een oud ritueel, maar trouwtrends veranderen ieder jaar. In deze blog vertellen we je over de trends die wij op dit moment zien in de wereld van bruiloften.

Less is more

Het wordt tegenwoordig steeds normaler om in kleiner gezelschap te trouwen. Traditionele bruiloften worden met veel familie en vrienden gevierd, maar een kleinere bruiloft wint steeds meer aan populariteit. Het heeft allebei voor- en nadelen. Een kleinere bruiloft zorgt ervoor dat je al je gasten goed kunt spreken. Hierdoor kan je bruiloft intiemer en persoonlijker worden.

Naked cake

De naked cake is dé trend op het gebied van bruidstaarten. Vergeet taarten met een dikke laag marsepein. Bij de naked cake worden de verschillende lagen cake niet afgewerkt, maar slechts licht afgesmeerd. Hierdoor blijven de lagen zichtbaar.

Een bijzondere datum

Steeds meer mensen houden rekening met een bijzondere trouwdatum. Het is natuurlijk superleuk om bijvoorbeeld op 02-02-2020 te trouwen. Helaas is deze datum al gepasseerd, maar 05-10-20 komt nog! Of kies bijvoorbeeld voor 4-3-21. Weet je in elk geval zeker dat je jouw trouwdag nooit meer vergeet.

Drone foto’s

Hoe bijzonder is het om foto’s van meters hoog te kunnen maken? Drone fotografie is daarom super populair. Het geeft de foto’s een heel nieuw perspectief. Helaas is het niet op alle locaties mogelijk om drone foto’s te maken.

Unplugged wedding

De smartphone is vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons leven. Maar eigenlijk is het heel fijn om een dag samen zónder telefoon door te brengen. Bij een unplugged wedding vraag je jouw gasten om hun telefoon thuis te laten, of in elk geval in de auto of tas. Je voorkomt hiermee ook dat er overal op je trouwfoto’s telefoons te zien zijn.

Natuurlijk mooi

Nu bruiloften steeds vaker kleiner en minder formeel gevierd worden, zien we ook dat make-up en haar meer natuurlijk gedaan worden. Zeker wanneer je in het dagelijks leven niet of nauwelijks make-up draagt ligt het niet voor de hand om je op je bruiloft heftig op te maken. Een licht dekkende foundation, mascara en natuurlijke lipkleur kan genoeg zijn om te stralen op de mooiste dag van je leven.

Welke trouwtrends spreken jou het meest aan? En welke trends ga jij zeker niet toepassen op je bruiloft? Laat het ons weten.