Een weddingplanner: goed idee of niet?

Marrokkaanse bruiloft
Dresscode Marrokaanse bruiloft
17 oktober 2017
band huren
Een band huren of een dj?
17 februari 2018

Een weddingplanner: goed idee of niet?

een weddingplanner

Een weddingplanner: goed idee of niet?

Wat is een weddingplanner?

Een weddingplanner kan je eerst en vooral adviseren en informeren over het reilen en zeilen door de bruiloft. Hij of zij kan je voor de grote dag specifiek loodsen naar de beste deals wat betreft leveranciers, locatie, catering, maar ze kunnen je ook feilloos door de planning van de dag zelf helpen. In feite kan alles tot in de puntjes geregeld worden van A tot Z door hun ruime ervaring en netwerk binnen de trouwbranche.

Waarom koos ik voor een weddingplanner?

Ik ben het type dat zelf graag de touwtjes in handen heeft en goed kan organiseren, ik heb een eigen willetje en zit vol ideeën. Een weddingplanner was dan ook het laatste van mijn gedachten. Tot ik beetje bij beetje verdronk in de trouwzee en ik merkte dat er meer kwam bij kijken dan enkel wat ‘Googlen’ en zoeken naar ideeën op ‘Pinterest.

Ik merkte als snel dat de zoektocht me bakken tijd kostte en ik advies kon gebruiken. Ik miste een ruim overzicht van de mogelijkheden en naarmate de tijd verstreek begon ik toch wat stress te krijgen…

Tot een vriendin me haar weddingplanner aanraadde.

Wat deed mijn weddingplanner voor mij?

Je kan je niet voorstellen wat een pak zorgen van mijn schouders viel op het moment ik iemand had op wie ik mijn wensen en verlangens kon gooien en die het allemaal voor me uitwerkte, precies op de manier zoals ik het wou.

Ze maakte mijn gastenlijst en bleef hun aanspreekpunt vooraf en tijdens de trouwdag zelf, hield de cadeaulijst bij en regelde de bedank kaartjes achteraf. Ze behandelde ook alle contact met de leveranciers en het draaiboek. Tijdens de dag zelf kon ze het bruidspersoneel en de bruidsmeisjes in goede banen leiden en ving ze kleine moeilijkheden op.

Waarom ik jou een weddingplanner aanraad?

Neem het aan van iemand die het al doormaakte, een weddingplanner kan een wereld van verschil maken in zake advies, budget, tijd, stress en mogelijkheden, geen twijfel aan!