Skip to content

Nissa Fashion in Utrecht, dé winkel voor traditionele avondkleding

Nissa Fashion is een moderne damesboutique gevestigd in Utrecht en gespecialiseerd in gelegenheidskleding voor de jonge, modebewuste vrouw.

Wij zijn gestart in 2007 en sindsdien hebben we snel een goede naam weten op te bouwen door de positieve mond op mond reclame van onze klanten. Klanten uit heel Nederland en de buurlanden weten ons inmiddels te vinden.

Nissa Fashion heeft snel wisselende collecties; om de 6-8 weken is er een nieuwe collective
Nissa Fashion heeft moderne mode voor een betaalbare prijs
Nissa Fashion is een winkel voor dames door dames. We weten precies wat een dame nodig heeft voor een onvergetelijk feestje. We adviseren je graag als je daar prijs op stelt. Je kunt op je gemak kleding passen in onze winkel.

Onze collectie bestaat uit een mix van Marokkaanse en westerse gelegenheidskleding. Zo vind je bij ons naast de mooiste Marokkaanse jurken als takchita, kaftan, jabador of jellaba ook prachtige westerse gala en avondjurken. Uiteraard vind je bij ons ook een compleet assortiment toebehoren om je volledig van top tot teen te laten schitteren;  denk hierbij aan (gala)schoenen, sieraden en accesoires als tasjes, sjaals en hoofddoekjes.

Bezoek ons

Back To Top